Pappardelle pasta med steinsopp – 250g

49,00 kr

Pasta med steinsopp!

Pappardelle er lange, flate og brede pastabånd, som har sin opprinnelse i Toscana i Italia. Pastaens store overflate og grove tekstur gjør pappardelle til det perfekte akkompagnementet til mer robuste sauser og raguer.

Pasta med steinsopp!

Pappardelle er lange, flate og brede pastabånd, som har sin opprinnelse i Toscana i Italia. Pastaens store overflate og grove tekstur gjør pappardelle til det perfekte akkompagnementet til mer robuste sauser og raguer.

Denne pastaens toskanske opprinnelse dateres tilbake til 1300-tallet, men på grunn av deres omfattende popularitet, kan pappardelle i dag finnes i alle regioner i Italia. Med den dekadente naturen til disse trådene og de rike sausene som de vanligvis kombineres med, nytes pappardelle-retter ofte i vintermånedene, eller på mer tradisjonelle festdager.

INGREDIENSER:
Durumhvete semulegryn (opprinnelsesland: Italia), boletus (Boletus edulis et familien) 2 %, aroma.

ALLERGENER:
Inneholder gluten. Kan være spor av egg, soya og blekksprut (bløtdyr).