Denne blandingen av krydder danner grunnlaget for et flertall av italienske oppskrifter på pastasaus, sautert sjømat og entrées. Du trenger bare å tilsette 2 ss Aglio, Olio e Peperoncino krydder i en panne med et glass varmt vann, kok lett til vannet er nesten helt dampet. Tilsett 2-3 ss ekstavirgin olivenolje og stek forsiktig videre i oljen i ca 3-5 minutter. Når du er ferdig har du den riktige blandingen som kan være basen i favorittrettene dine.
INGREDIENSER:
Chilipepper 38% (opprinnelsesland: utenfor EU), salt, hvitløk 19% (sulfitter, opprinnelsesland: utenfor EU), persille.
ALLERGENER:
Sulfitter. Kan inneholde gluten, egg, peanøtter, cashewnøtter og selleri.
Næringsinnhold per 100g:
Energi 1285 kJ (306 kCal)
Fett 7,3 g
hvorav mettede fettsyrer 1,1 g
Karbohydrat 40,9 g
hvorav sukkerarter 9,6 g
Protein 11,9 g
Salt 23,69 g