Fettuccine eggpasta økologisk

42,00 kr
  • Formen er lange, flate bånd, omtrent 6–8 mm brede (smalere enn pappardelle, men bredere enn tagliatelle).

  • Tradisjonelt fra sentral- og Nord-Italia (særlig Roma og Toscana)

  • Deigen lages av mel og egg og vann

  • Dette gir pastaen en rikere smak, fastere konsistens og gyllen farge

  • Klassikeren er Fettuccine Alfredo (smør + parmesan, og senere fløte i amerikansk versjon)

  • Passer godt til fløtesauser, kjøttsauser og soppretter

  • I Toscana brukes den gjerne til svin- eller ragù

  • Formen er lange, flate bånd, omtrent 6–8 mm brede (smalere enn pappardelle, men bredere enn tagliatelle).

  • Tradisjonelt fra sentral- og Nord-Italia (særlig Roma og Toscana)

  • Deigen lages av mel og egg og vann

  • Dette gir pastaen en rikere smak, fastere konsistens og gyllen farge

  • Klassikeren er Fettuccine Alfredo (smør + parmesan, og senere fløte i amerikansk versjon)

  • Passer godt til fløtesauser, kjøttsauser og soppretter

  • I Toscana brukes den gjerne til svin- eller ragù